Pengikut

Rabu, 2 Disember 2015

Perjalanan IUI #2: Catatan-catatan DPIUI (Day Post IUI)

Lama tertangguh aku nak buat entri ni. Kebetulan pula laptop aku rosak, jadi terkubur terus nak update kisah iui nombor dua yang lepas. 

Jadi nak taknak aku guna handset je lah untuk update gambar.

Aku update progress iui aku kat fb . Jadi, aku kongsikan screen capture je lah ye.












Terjawab pun sudah keputusan IUI aku yang lepas. 

Entri seterusnya, aku share keseluruhan kos iui kedua ini. Kena selongkar balik fail kat rumah.

Anyway kalau ada yang nak add fb aku, silakanlah k. Semua friend dalam tu perempuan kecuali my husband of course. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...